Felhasználási feltételek

 

1.Jogi nyilatkozat

A www.odaban.hu weboldal az S.C ACTIVE LIFE CARE S.R.L tulajdona, székhelye a Iulian Grozescu utca 4-6 szám, Arad, Románia, CUI RO 25590802, J02 / 592/2009. Az ezen az oldalon megjelenített termékek használata vagy megrendelése a jelen feltételek elfogadását jelenti. A vállalat nem vállal felelősséget a virtuális áruházban bemutatott termékek leírásáért, minden információ összhangban van azokkal, amelyeket az oldalon értékesített márkák képviselői bocsátottak a társaság rendelkezésére. Ami az oldalon bemutatott képeket illeti, azok példaként szolgálnak és a szállított termékek bármilyen módon eltérhetnek a képektől, a funkciók, a tervezés megváltoztatása miatt, a gyártók előzetes értesítése nélkül.

A vállalat bármely ügyféllel szembeni kötelezettségeinek maximális értéke nem teljesítés vagy nem megfelelő szállítás esetén a társaság által az adott ügyféltől beszedett összegek értéke.

2.Tartalom

Az S.C Active Life Care SRL “tartalom” -ként határozza meg az oldalon található összes információt szöveges, audio vagy video adatfájlok, állóképek és szoftverek formájában.

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

Az oldal tartalma az S.C Active Life Care SRL tulajdona és csak a tulajdonos írásos beleegyezésével terjeszthető, átvehető, értékesíthető vagy újra értékesíthető.

A webhely látogatói és törvényes felhasználói által az oldalon közzétételre küldött minden információra vagy anyagra a szellemi tulajdonjogokra vonatkozó hatályos jogszabályok védelme és védelme is vonatkozik.

A webhely látogatói és törvényes felhasználói által közzététel céljából küldött tartalom a tulajdonjog ugyanazon korlátozásai alá tartozik.

 

Bármilyen információ vagy adat közlése üzenet, szöveg, kép, hang- és / vagy videofájl vagy bármilyen más típusú anyag formájában, függetlenül attól, hogy azokat természetes vagy jogi személy teszi -e közzé vagy továbbítja (nyilvános vagy egyéni) , nem SC Az Active Life Care SRL kizárólag azon személyek felelősségére készül, akik ezen anyagok forrásai, S.C. Az Active Life Care SRL semmilyen módon nem felelős ezen kommunikációk tartalmáért vagy módjaiért.

SC Az Active Life Care SRL korlátozhatja a webhely látogatóinak vagy törvényes felhasználóinak jogait, ha az általuk megjelenített tartalom jogellenes, rágalmazó, sértő, fenyegető, sértő, vulgáris, obszcén, befolyásolja egy másik személy magánéletét, faji gyűlöletet, etnikai hovatartozást vagy egyébként sértő, megfélemlítő.

SC Az Active Life Care SRL fenntartja a jogot arra, hogy előzetes értesítés nélkül bármikor módosítsa vagy kiegészítse az oldal tartalmát érintő új szabályokat és korlátozásokat.

3.Elektronikus kommunikáció

A www.odaban.hu webhelyre való belépéssel, a termékek látogatásával, használatával, vásárlásával vagy e-mailek küldésével a www.odaban.hu címre a kommunikáció elektronikus úton történik, tekintettel arra, hogy a felhasználó beleegyezik abba, hogy elektronikus úton kap értesítéseket az odaban.hu oldalon. formátumban, beleértve az e-mailben vagy a webhelyen közzétett hirdetéseken keresztül történő kommunikációt.

4.Személyes adatok feldolgozása

A www.odaban.hu oldalon található rendelési űrlap kitöltésével automatikusan úgy tekintjük, hogy Ön beleegyezik a webhely adatbázisába, és a felhasználó felelős a fiók létrehozása során megadott adatok valódiságáért és a fiókhoz való hozzáféréssel kapcsolatos minden tevékenységért . Az üzemeltető vállalja, hogy tiszteletben tartja a 677/2001 törvény által biztosított jogait.

 

 

 

 1. Linkek más webhelyekre

A www.odaban.hu webhelyen található linkek a webhelyünkön kívülre küldhetnek, és az S.C ACTIVE LIFE CARE S.R.L. nem vállal felelősséget ezen harmadik felek webhelyeinek tartalmáért, pontosságáért vagy működéséért. A más webhelyekre mutató linkek felvétele nem jelenti azt, hogy az S.C ACTIVE LIFE CARE S.R.L. jóváhagyja azokat. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el az összes többi meglátogatott webhely jogi és adatvédelmi megjegyzéseit. A közösségi hálózatok közösségi beépülő moduljai használhatók webhelyeinken, különösen a „Tetszik” Facebook bővítmény. A szolgáltató facebook.com webhelyét a Facebook Inc. üzemelteti, 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. A beépülő modulokat általában a Facebook logója jelöli. A Facebook beépülő modulok mellett a „Google+” (szolgáltató: Google Inc, Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) és „Twitter” (szolgáltató: Twitter, Inc, 1355) bővítményeit is használni fogjuk Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103). A Facebookra vonatkozó alábbi magyarázatok erre a két szolgáltatóra is vonatkoznak, a kapcsolódó frissítésekkel együtt. A Google+ és a Twitter adathasználatáról további információkat talál a http://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ és a http://twitter.com/privacy címen. Ha valamelyik webhelyünket plug-innel látogatja meg, akkor az internetböngészője linket hoz létre a Facebook szervereire, és az a tény, hogy felkereste webhelyünket, továbbítódik a Facebookra, még akkor is, ha nem kapcsolódik a Facebookhoz, és például aktiválja a beépülő modult, kattintson rá. Ha bejelentkezik Facebook -fiókjába, miközben meglátogatja webhelyünket, a Facebook ezt a hozzáférést hozzárendelheti felhasználói fiókjához. Ha rákattint a „Tetszik” gombra, akkor ezt a műveletet közvetíti a Facebookon, és megjeleníti a platformon, így megoszthatja a „lájkolt” információkat Facebook -ismerőseivel. Ugyanez igaz, ha használja a “Nyilvános”, “Megosztás” vagy “Megosztás barátokkal” funkciókat, amelyek bizonyos webhelyeinken elérhetők. Nem tudjuk befolyásolni a Facebookon továbbított adatok jellegét és célját. Sőt, nem tudjuk pontosan, hogy milyen személyes adatokat továbbítanak a Facebookon, és milyen célokra használja fel a Facebook. Mindenesetre az IP -cím és – a Facebook nyilatkozatai szerint – a meglátogatott weboldalra vonatkozó információk, a látogatás dátuma és ideje, valamint a böngészővel kapcsolatos egyéb információk továbbításra kerülnek. További információkat talál a Facebookról az alábbi linkre kattintva: http://www.facebook.com/help/?faq=186325668085084 Ha nem szeretné, hogy a Facebook a webhelyünkön tett látogatást a Facebook -fiókjához rendelje, ki kell jelentkeznie a Facebook platformról, mielőtt felhívná webhelyünket. További információt a személyes adatok Facebook általi gyűjtéséről, tárolásáról és felhasználásáról, valamint a személyes adatok védelmére rendelkezésre álló beállításokról a Facebook adatvédelmi szabályzatában talál a következő linken: http://www.facebook.com/about/privacy/.

 1. Termékgaranciák

Az SC Active Life Care SRL nem vállal felelősséget az online áruházból vásárolt termékek esetleges hibáiért. Ezekért a hibákért és azok kijavításáért minden felelősség az importőrt vagy az általa felhatalmazott szolgáltatást terheli. minden leszállított termékhez megfelelőségi nyilatkozat vagy vélemény tartozik, adott esetben.

 1. Szállítás

A csomagokat az ország bármely pontjára szállítjuk, az alábbiak szerint:

 1. Expressz futárcéggel – 1782 FT. A termékeket a megrendelést követő napon küldjük el, vagy ugyanazon a napon 13:00 óráig érkezett megrendelések esetén és 24-48 órán belül megérkezik a rendeltetési helyre. A szállítási költségek a rendeltetési helytől függően változhatnak. Így egyes vidéki térségekben, ahol nincs DPD képviselet, vagy amelyek nincsenek a társaság napi útvonalán, további díjat lehet felszámítani. A szállítási ár bármilyen változásáról az ügyfelet telefonon értesítik az ügyféltől, és a csomagot csak az ügyfél beleegyezésével küldik el. Ha az ár eltér az Öntől közölttől, kérjük, utasítsa vissza a csomagot, és értesítsen minket a rendeles@odaban.hu e -mail címen vagy telefonon a 036212525911 számon.
 2. Magyar postával – 1782 FT. A termékeket a megrendelést követő napon szállítjuk, az ország bármely pontjára, és 3-5 munkanapon belül eljutunk Önhöz. Az ügyfelet postai értesítés útján értesítik, és a csomagokat a jóváhagyás napjától számított 5 munkanapon belül, a személyazonosító okmány és a kapott jóváhagyás alapján átveszik az Önhöz tartozó postáról.

A termékek kifizetése utánvéttel történik. Minden terméket A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban). Az odaban.hu webáruházon keresztül érkezett megrendeléseket csak telefonos visszaigazolást követően szállítjuk ki. Ebben az értelemben a megrendelő a rendeléstől számított 24 órán belül felveszi a kapcsolatot minden ügyféllel. Az érvénytelen vagy hiányos telefonszámmal rendelkező megrendeléseket nem tudjuk kiküldeni, de az ügyfeleket értesítő e-mailben értesítjük.

Figyelem: az oldalon található összes információ tájékoztató jellegű és nem helyettesítheti orvosa vagy bármely képzett egészségügyi személyzet tanácsait vagy előírásait. Ön nem használhatja fel az ezeken az oldalakon található információkat egészségügyi problémák vagy betegségek diagnosztizálására vagy kezelésére, vagy a gyógyszerek, az arra felhatalmazott egészségügyi személyzet által előírt kezelések cseréjére. Ha egészségügyi problémái vannak, vagy úgy gondolja, hogy beteg vagy, azonnal forduljon orvosához. A www.odaban.hu oldalon található kezelésekkel, gyógymódokkal, természetes receptekkel vagy egyéb információkkal kapcsolatos információkat és tanácsokat az Egészségügyi Minisztérium és más illetékes szervek nem hagyták jóvá és nem célja diagnosztizálás, kezelés, gyógyítás vagy megelőzés. betegség.

A www.odaban.hu weboldal a természetes kezelésekről és jogorvoslatokról szól, amelyek segítik a beteget és amelyek nem zárják ki vagy nem helyettesítik az orvosi kezeléseket, hanem kiegészítik azokat. Nem vállalunk felelősséget semmilyen kezelés hibás vagy sikertelen alkalmazásáért. A felhasználók kifejezetten egyetértenek abban, hogy az oldal használata és az információk alkalmazása saját felelősségükre történik. Az oldal szerzői nem orvosok, pszichológusok vagy terapeuták, nem így mutatkoznak be, és nem helyettesítik az embereket a területen engedélyezett tanulmányokkal. Ennek eredményeként az ezen az oldalon található anyagok szigorúan tájékoztató jellegűek, és kizárólag személyes fejlődésre szolgálnak, nem pedig kóros helyzetek diagnosztizálására, kezelésére vagy gyógyítására. A bemutatott elméletek, ötletek és alkalmazások a szerzők személyes elképzelései és semmilyen módon nem helyettesíthetik a speciális konzultációkat. Az oldal minden látogatója felelős saját elképzeléseiért, saját döntéseiért, saját fizikai, érzelmi, mentális és lelki kényelméért. Javasoljuk, hogy ne alkalmazzon semmit, ami fizikai, mentális, érzelmi, lelki szenvedést okozhat. Csak azt használja, amit hasznosnak talál az Ön számára, a többit hagyja figyelmen kívül.

A bemutatott információk tartalmazhatnak technikai pontatlanságokat vagy gépelési hibákat. Az ezen az oldalon található információk jóhiszeműen, megbízható forrásból származnak. Ha a közzétett cikkek vagy bármely más információ a szerzői jogi törvény hatálya alá tartozik, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a szükséges intézkedések megtétele érdekében. Nem garantáljuk, hogy az információ pontos, teljes vagy objektív, így senki sem támaszkodhat rá semmilyen célból. Ezenkívül a képek példaként kerülnek bemutatásra az oldalon, és a természetben lévő tárgyak vagy növények bármilyen módon eltérhetnek a képektől (szín, megjelenés stb.). A www.odaban.hu nem lesz felelős semmilyen személyért vagy olyan vállalat, amely az ezen az oldalon található információkat vagy nem megfelelő véleményeket használja fel vagy támaszkodik rájuk. A www.odaban.hu webhely jogos tulajdonosa nem vállal felelősséget semmilyen kárért (közvetlen, közvetett, véletlen vagy nem), amely az oldalon megjelenített információk használatából vagy nem megfelelő használatából ered, valamint bármilyen hibáért vagy mulasztásért olyan tartalomban, amely bármilyen kellemetlenséghez vezethet.

 1. Fizetési módok

Kiválaszthatja az Ön számára legkényelmesebb fizetési módot: Utánvéttel vagy Bankkártyával

A bankkártyás fizetés egyszerű, gyors és biztonságos módja az online vásárlásnak. Elfogadott kártyák: Maestro / VISA / Mastercard. A banki információk és a személyes adatok kommunikációja 100% -ban biztonságos. SSL titkosítást használunk a fizetési információk továbbítására. Ez a titkosítási módszer nagyon magas szintű biztonságot nyújt a tranzakciókhoz. Fizetéskor a Biztonságos fizetés szimbólumok jelzik a biztonságos kapcsolatot.

 

 

 1. Csalás

Ha megkísérel hozzáférni egy másik felhasználó személyes adataihoz, vagy megváltoztatja a www.odaban.hu webhely tartalmát, vagy befolyásolja a www.odaban.hu webhely teljesítményét, az őt becsapó kísérletnek minősül és jelentést tesz az illetékes a hatóságoknak..

 

 1. Termékek visszaküldése

Ha a megrendelt termék nem felel meg a www.odaban.hu oldalon található bemutatásnak, vagy gyártási hibái vannak, az ügyfélnek joga van írásban értesíteni a céget az odaban@odaban.hu címre, hogy büntetés nélkül lemond a vásárlásról, 10 munkanap a termék átvételétől számítva. A termék szállítási és visszaküldési költségeit teljes mértékben a vevő állja.

A terméket csak akkor lehet visszaküldeni, ha eredeti állapotban van, beleértve a csomagolást is, és nincs rajta kopás. A készülékek esetében a lezárás vagy egyszeri használat után nem küldhetők vissza. Fehérneműt, testápolási terméket vagy személyes tárgyat nem lehet visszaküldeni. Az SC ACTIVE LIFE, amely fenntartja magának a jogot, hogy megtagadja a termék visszaküldését, ha a termék vagy a csomagolása megsérült. A visszaküldött termékeket minden eredeti tartozékkal és dokumentummal együtt kell mellékelni (beleértve a felhasználói kézikönyveket, garancialevelet, számlát és nyugtát). A visszaküldött termékek értékének visszatérítése az állapotuk ellenőrzése után történik, legfeljebb 10 munkanapon belül.

 1. Megegyezés

Ennek az oldalnak a használata feltételezi az Általános Szerződési Feltételek elfogadását. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el ezeket.

 1. Viták

Az Ügyfelek és a Vállalat közötti vitákat békés úton kell rendezni. Ha a konfliktust nem sikerült békés úton rendezni, a joghatóság Románia illetékes bíróságaira hárul.

 1. Záró rendelkezések

Ha a fenti kikötések bármelyikét érvénytelennek találják, az okától függetlenül, ez a záradék nem érinti a többi záradék érvényességét. A megrendelés megvásárlásával és elindításával az ügyfél kifogás nélkül elfogadja a használati feltételeket és feltételeket, ezek értéke megegyezik egy érvényes szerződéssel.

 

SC ACTIVE LIFE CARE S.R.L.

CUI RO 25590802

J02 / 592/2009

IBAN RO84INGB0000999904523867

ING Bank Aradi fiók

Cím: Iulian Grozescu utca, 4-6 szam, Arad.

 

Pin It on Pinterest

Shares