Termékek

Ne izzadj ! Probáld ki az Odabant.

Problémái vannak a túlzott izzadással és a rossz illattal? Nos, ezek mind a múlté! Ha túlzott izzadásról van szó, számíthat ránk. A túlzott izzadás, orvosilag hiperhidrózis, nagyon gyakori probléma, amely stresszt, zavart, szorongást okoz és bőrkopáshoz, rossz illatthoz és a ruhák látható színezéséhez vezethet. De a mai társadalom normáival ellentétben az izzadás jó dolog, sőt szükséges, mert az izzadás szabályozza a testhőmérsékletet. Az ODABAN termékek gyengédek és hatékonyak, néhány napig védelmet nyújtanak az izzadás ellen a test legtöbb területén.
Az izzadásgátló, angolból származó szó, jelentése: gátolja az izzadást. Több mint 100 éve izzadásgátlókat használnak a túlzott izzadás leküzdésére és a hónalj, a kezek vagy a lábak, bizonyos esetekben az arc túlzott izzadásának első kezelési opciójának az Odaban izzadásgátlót tekintik. Az orvosi szakértők az izzadásgátlók használatát javasolják a hyperhidrózis kezelésére minden más kezelés előtt. Az alumínium-klorid, az Odaban izzadásgátló aktív hatóanyaga nagyon erős összehúzó hatású, amely eltömíti és elzárja a verejtékmirigyek kiválasztó pórusait és igy a bőr és a ruházat száraz marad.
A túlzott izzadás kezelésre az izzadásgátlók számítanak az első opciónak. Világos különbséget kell tenni a dezodor és az izzadásgátló között. A dezodorok nem allitják meg olyan hatékonyan az izzadást, csak semlegesítik az erős izzadás következtében a bőrön bomló baktériumok okozta szagot. Az amerikai FDA által jóváhagyott nemzetközi besorolás szerint ahhoz, hogy egy terméket „izzadásgátlónak” nevezzenek, legalább 20% -kal kell csökkentenie az izzadást és ha a százalékos arány meghaladja a 30% -ot, akkor azt különösen hatékonynak lehet nevezni. A klinikailag bizonyított Odaban izzadásgátló már három alkalmazás után akár 90%-kal csökkenti a túlzott izzadást, ahogyan ez az alábbi tanulmányból is látható. Általában három -öt alkalmazás szükséges a kívánt eredmények eléréséhez, de vannak olyan esetek is, amikor az izzadás problémáját az első naptól kezdve megoldják. Az erős izzadásgátlók folyékony oldaton alapulnak és golyós dezodor vagy spray formájában vannak csomagolva. A leghatékonyabbak és legbiztonságosabbak a permetezőpumpával rendelkezők, mivel csökkentik a túladagolás kockázatát, ami kedvez az irritációk megjelenésének. Az Odaban izzadásgátló szer kifejezetten azok számára készült, akik szeretnék szabályozni a verejték kiválasztást és akár 7 napig is védelmet nyújt egyetlen alkalmazással. Figyelem: az Odaban termékcsalád nem alkalmas gyermekek számára. A termékek biztonságos használatának alsó korhatára 16-18 év.
Bármi legyen is a túlzott izzadás oka, az Odaban a válasz emberek millióinak világszerte. Miért? Mert az Odaban izzadásgátló működik! És csak ez számít.
Az alumínium -komplex oldhatatlansága megakadályozza a bőr mély rétegeiben történő felszívódást, így az izzadás kezelése hatékonyan a bőr felső rétegére korlátozódik. Az Odaban izzadásgátlóban található alumínium-klorid hatékonyságát több tanulmány is bizonyította, amelyek közül az utolsót 2014-ben egy neves németországi klinikán, a Dermatest GmbH végezték el, amely „nagyon jó” minősítéssel tanúsítja az Odaban izzadásgátló terméket.
A bőrgyógyászati vizsgálat összefoglalója itt érhető el: Dermatest GmbH.
Ezen kívül az Odaban izzadásgátlót a híres LMC Service GmbH intézetben tesztelték, ahol a kozmetikumok és dermatokozmetikumok biztonságáról szóló tanúsítványt adták ki: (LMC Service GmbH, Stuttgart, Németország – 2016.06.23.)
Ellenőrizze a túlzott izzadást több napon keresztül egyetlen alkalmazással! 

Pin It on Pinterest

Shares