Odaban láb- és cipőpúder

Odaban

Lépésenkénti védelem!

A lábak és cipők kellemetlen szaga akkor jelentkezik, amikor a láb túlzottan izzad és az izzadságot felszívja a zokni és a cipő. Mivel a túlzott izzadás optimális környezetet teremt a baktériumok fejlődéséhez, nagy valószínűséggel ez a folyamat azt a jellegzetes, nagyon kínos szagot eredményezi. A túlzott izzadás és a lábak kellemetlen szaga a leggyakoribb jelei ennek az állapotnak. Azok a személyek, akik rosszul szellőző vagy szintetikus bőrből készült cipőt viselnek vagy poliészterből, nejlonból készült zoknit, hajlamosak érezni ezt a rossz szagot. A lábak és cipők szagának fő bűnöse a baktériumok, amelyek elpusztítják az elhalt sejteket a bőr felszínén és kellemetlen szagot eredményeznek.

A túlzott mennyiségű izzadság a lábakon nem tud elpárologni ilyen gyorsan, mind a zokni, mind aOdaban Pudra cipő felszívja és a cipőben lévő nedves, meleg és sötét környezet elősegíti a baktériumok táplálását és szaporodását. A fentiek elkerülése érdekében nagyon fontos, hogy a lábait mindig tisztán tartsa és a lehető legjobban szellőztesse.

Ha lehetséges, ne viselje ugyanazt a pár cipőt két nap egymás után, hogy lehetővé tegye számukra a megfelelő és szükséges szárítást és szellőzést, ugyanakkor a zoknit naponta legalább egyszer cserélni kell. Ha a fenti óvintézkedések egyike sem működik, akkor használjon ODABAN cipő- és lábpúdert, amely antibakteriális és gombaellenes tulajdonságai miatt hét-tíz napos kezelés után garantálja a kellemetlen szag eltűnését, 6 hónapra vagy még tovább. Az ODABAN cipőpúder a bőrgyógyászok első ajánlása a lábbaktériumok kezelésében és a cipők kellemetlen szagának megszüntetésében.

Termékleírás

Az ODABAN cipőpúder eltávolítja a láb és a cipő legerősebb és legtartósabb szagát! A láb izzadása és a cipő illata olyan kínos lehet azok számára, akik szembesülnek ezzel a problémával, hogy félnek és szükség esetén kerülik a cipő levetését. Az ODABAN cipő- és lábpúder nagyon hatékony termék, amely leküzdi a cipők szagát és meglep téged hosszan tartó hatásával. A púder rendszeres alkalmazása a betegtájékoztatóban leírtak szerint eltávolít minden baktériumot és baktericid réteget hoz létre, amely több hónapig megszabadítja a cipő kellemetlen szagától és a lábszagotól.

Az ODABAN cipőpor eltávolítja a láb és a cipő legerősebb és legtartósabb szagát!

Az Odaban cipő- és lábpúder aktív védelmet nyújt a bosszantó izzadság és a kellemetlen szagok ellen az első alkalmazás után. Az Odaban lábpúder alapanyaga a Kawa növény.

Több mint 250.000 verejtékmirigy létezik, amelyek naponta több mint egy csésze izzadságot okozhatnak. Az izzadás általában sót és vizet tartalmaz és nincs szaga. Az izzadt láb illatát csak az izzadságot lebontó baktériumok adják. Meleg környezetben, például cipőben, a baktériumok gyorsan szaporodnak, ami a láb és a cipő kellemetlen  szagához vezet. A naponta hordott cipők olyan környezetet biztosítanak, amely nagyon gyors ütemben elősegíti a szag kialakulását. Ha az érintett lábbelit egy ideig nem viselik, a szag addig halványul, amíg a cipőt újra fel nem veszik. Ezért nem elegendő csak a sokat izzadó lábak kezelése és kezelni kell a cipőket is.

Az Odaban cipő- és lábpúder egyaránt kezeli a lábak és a cipők illatát. A bőrvédő réteg egyensúlya azonban érintetlen marad. Összetételével csökkenti a baktériumokat és revitalizálja a bőrt, az Odaban lábpúder ideális kezelés a lábak és cipők illatára. A klinikai vizsgálatok megerősítik, hogy az Odaban cipő- és lábpúder akár 99%-os hatékonysággal csökkenti a szagos lábakért és szagos cipőkért felelős baktériumokat.

Összetevők: alumínium-szulfát, talk(zsírkő), cink-oxid, undecylenate cink, szilícium-dioxid, denaturált alkohol, Macropiper Excelsum (kawa kawa) levél kivonat, Leptospermum Scoparium olaj, glicerin, víz, kálcium-glukonát, nátrium-benzoát, valamint a hagyományos Polinéziai es Új-Zéland-i gyógynövények kombinációja, mint például: Kawa-Kawa, borsmentaolaj és egyéb hatóanyagok, amelyek gyorsan elpusztítják a kórokozókat, beleértve: Trichophyton Mentagrophytes, Micrococcus sp, Brevibacterium, Bacillus Acinetobacterium, Trichophyton mentagrophytes.

Kiszerelés: doboz 50 gr.

Hogyan fejti ki a hátását az ODABAN láb- és cipőpúder

Az izzadságnak nincs szaga. A lábakban található a legtöbb verejtékmirigy, például annyi, mint a kezeken, csak a kulonbseg az, hogy a tenyerek izzadása nagyon könnyen elpárolog és nem érintkezik a baktériumokkal, mint a láb izzadása esetén. Az ODABAN cipőpor elnyeli az izzadságot, száraz környezetet teremt, amely csökkenti a baktériumok elszaporodását. A termék kétféleképpen hat: először felszívja az izzadság egy részét, majd a púder csökkenti a baktériumok szaporodását azáltal, hogy tiszta élőhelyet teremt. A természetes összetevőkből származó erős baktériumölő tulajdonságoknak köszönhetően az ODABAN cipőpúder teljesen elpusztítja a maradék baktériumokat, jelentősen csökkentve vagy akár teljesen kiküszöbölve a kellemetlen szagok kockázatát mind a láb bőrén, mind a zoknin vagy a cipőben. Az ODABAN cipőpúder rendszeres alkalmazása végül eltávolítja az összes baktériumot és egy olyan baktériumölő réteget hagy maga után, amely garantálja a kellemetlen szag eltűnését akár hat hónapig. Az ODABAN cipőpúder azonban csak a káros baktériumokat távolítja el, semmilyen módon nem befolyásolja a test természetes védőrétegét.

Adagolás és alkalmazás

A láb- és cipőápolás soha nem volt ilyen egyszerű. Az ODABAN cipőpúder vásárlásakor kapott teáskanál segítségével szórjon egy adag port minden cipőbe hét egymást követő napon keresztül, vagy amíg a púder teljesen el nem fogy. A cipőpúder rendszeres alkalmazása garantálja a cipők kellemetlen szagának eltűnését legfeljebb hat hónapig. A púder alkamazásának eredménye a kezdeti egyhetes kezelés után hat hónapig a szagok teljes eltávolítása a cipőkből, így évente két kezeléssel megszabadulhat a cipő vagy a láb szagától. Minden más, időszakosan viselt cipővel ugyanigy kell eljárni, amíg a púder el nem fogy.

Alkalmazás: cipő viselése előtt szórjon egy teáskanál port mindkét cipőbe. Az adagoláshoz minden Odaban cipőpúder dobozban van egy teáskanál. A naponta viselt cipők esetében a kezelést minden nap, hét egymást követő napon vagy az eredmények eléréséig alkalmazzák. Így az Odaban púder a cipőkhöz és lábakhoz garantálja a friss és tiszta illatot legalább hat hónapig. Kezelje ritkábban használt cipőit is.

Pin It on Pinterest