Odaban kézápoló

Odaban

Száraz kezek azonnal!

Azok számára, akiknek problémái vannak a tenyér izzadásával, az üzleti vagy társasági találkozók könnyen valódi traumákká válhatnak. Az ODABAN kézápoló nemcsak leállítja az izzadást a kezekről, hanem gondoskodik is róluk, puhává és bársonyossá téve a bőrt.

antiperspirant_lotiune_maini-min

Aki védőkesztyűt visel, általában tudja, mit jelent a nedves kéz kellemetlen problémája. Mivel a védőkesztyűt viselő emberek száma folyamatosan nő, úgy a kapcsolódó bőrgyógyászati ​​problémák is szaporodnak. Mi az okuk?

Amikor az izzadság már nem párolog el, egy olyan akadály miatt, mint a kesztyű gumija, a tenyerek izzadása, már nem bomlik és elpárolog és így az addig hasznos kesztyű a bőr ellenségévé válik. A bőr védőgátja megsemmisül és ekcémát okoz, az érzékeny bőrűeknél a bőr negatívan érintett. A sérülés természetesen arányos a védőkesztyű használatának időtartamával. Az izzadás túltermelésének hozzáadásával a probléma nagyon gyorsan és exponenciálisan súlyosbodik. Mivel ez a mellékhatás általában hosszú idő után jelentkezik, az ekcémát a kesztyű túlzott kopása is okozhatja. Vízzel vagy levegővel érintkezve a kesztyű zavarja a bőr védelmi funkcióját. A felületaktív anyagok, fertőtlenítőszerek vagy oldószerek szintén eltávolítják a zsírt a megkeményedett bőrről. A nedvesség elvesztése miatt a bőr kiszárad.

Az érintkezési terület érdessé és pikkelyessé válik és egy idő után repedések és bőrpír alakul ki az érintett területeken, amelyek általában viszketést okoznak. Mit lehet tenni? Kemény munkához használjon pamut béléssel ellátott kesztyűt, amely elnyeli az izzadságot. Ez különösen a kertészetben történhet, mert a vastagabb kesztyűk csökkentik az ügyességet és a finom mobil kézügyességet. A kezelés célja a tenyér túlzott izzadásának csökkentése és az érintett bőr védőgátjának helyreállítása.

Az ODABAN kézápoló ideális partner társasági és üzleti találkozókhoz.

 

 

Termékleírás

Azok számára, akiknek problémái vannak az izzadással, az üzleti vagy társasági találkozók könnyen valódi traumákká válhatnak. Az ODABAN kézápoló nemcsak leállítja a túlzott izzadást, hanem kézápolást is biztosít, puhává és rugalmassá téve a bőrt.

A krém gyorsan felszívódik és azonnal hatni kezd. A hosszú távú védelem érdekében az ODABAN kézápolót a nap folyamán 3-4 alkalommal alkalmazzák. A kéz teljes felületét kenjék be, az ujjaktól a tenyérig.

Összetevők: víz, alumínium-klorid, Isopropyl Myristate, Butylene Glycol, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Cera Alba, Polyglyceryl-4 Isostearate, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Tocopherol, Parfüm, Guma Xantan.

Figyelem: az Odaban termékcsalád nem alkalmas gyermekek számára. A termékek biztonságos használatának alsó korhatára 16-18 év.

Kiszerelés: 75 ml-es tubus.

Hogyan fejti ki a hátását az ODABAN kézápoló

A krém gyorsan felszívódik és azonnal hatni kezd.

Adagolás és alkalmazás

A hosszú távú védelem érdekében az ODABAN kézápolót a nap folyamán 3-4szer szükséges alkalmazni. A kéz teljes felületén használják, az ujjak között kezdve a tenyérig.

Pin It on Pinterest