Odaban izzadásgátló spray

Gondtalanul egész nap!

Odaban Spray Antiperspirant

Az ODABAN izzadásgátló spray egyetlen alkalmazással akár hét napig is védelmet nyújt a túlzott izzadás ellen. Könnyen használható és nem hagy nyomot. Mondjon búcsút az izzadságfoltoknak és szerezze vissza önbizalmát az Ön számára fontos pillanatokban. Hosszú távú használatra biztonságos, hipoallergén és illatanyagmentes.

Az Odaban spray biztonságos és erőteljes izzadásgátló, bőrgyógyászatilag igazolt hatékonyságával, mindössze 3 alkalmazás után akár 90%-kal csökkenti a túlzott izzadást. Az Odaban a szakemberek első ajánlása, amikor izzadásgátlóval kell kezelni a túlzott izzadást.

Az izzadásgátlók használata különösen ajánlott hiperhidrózisban vagy túlzott izzadásban szenvedőknek, akár axilláris vagy palmo-plantáris hiperhidrózisról beszélünk. Amellett, hogy csökkenti vagy teljesen megszünteti a bőr nedvességérzetét, az Odaban izzadásgátló megszünteti a kellemetlen szagot, mivel az izzadás leállításával a baktériumoknak szűkebb környezetük van a növekedéshez.

Habár az Odaban izzadásgátló spray-t a hónalj izzadására tervezték, a kezekre vagy a Odaban impotriva transpiratiei excesivelábakra is lehet használni, de nagyon fontos, hogy függetlenül attól, hogy milyen testfelületen alkalmazzák, csak este lefekves elott lehet alkalmazni és a bőr tökéletesen száraz kell legyen. A kezelendő bőrfelületet hintőporral vagy hajszárítóval lehet szárítani. Amint a védelem aktiválódik, ez általában 3-5 alkalmazás után következik be, az Odaban spray-t csak hetente egyszer vagy kétszer kell alkalmazni, vagy szükség szerint. Az Odaban izzadásgátlót nem szabad sérült bőrre, nyálkahártyára vagy a test nagy területeire alkalmazni.

Az Odaban izzadásgátló nem tartalmaz parfümöt és bármely más dezodorral használható. Így az Odaban-t csak lefekvés előtt használja és másnap reggel, a napi higiénia után használhatja kedvenc dezodorát.

Termékleírás

Az ODABAN izzadásgátló spray gyengéd és hatékony, védelmet nyújt a túlzott izzadás ellen néhány napig a test legtöbb területén. Más dezodorokkal ellentétben az ODABAN izzadásgátló egyedülálló, a hermetikusan lezárt adagolópumpa megakadályozza a termék lebomlását és pontos adagot biztosít, így elkerülve a túladagolást, amely kellemetlenséget, például bőrirritációt okozhat.

Az ODABAN izzadásgátló spray-dezodor tesztelt és kipróbált formulát tartalmaz, amely 20%-os alumínium-klorid koncentráción alapul, szilikon és tiszta alkohol bázisában. A termék szigorú minőségi és gyártási ellenőrzéseknek van alávetve, amelyek garantálják a betegek elégedettségét. Az ODABAN izzadásgátló dezodor spray minden bőrtípusra alkalmas.

Mivel nem tartalmaz parfümöt, az Odaban férfiak és nők egyaránt használhatják és kombinálható kedvenc dezodorral. Az Odaban izzadásgátló innovatív formulája és egyedi csomagolása hosszú ideig tartó hatást és jobb helyi toleranciát biztosít. Az Odaban éjszaka működik, amikor a verejtékmirigyek kevésbé aktívak.

Az ODABAN egy erős izzadásgátló, könnyen használható adagolópumpás spray formájában. Alkalmazza csak este, lefekvés előtt, két-három permetezéssel a hónalj közepén, körülbelül 10 cm távolságról, hogy egyenletesen elterjedjen.

A termék szagtalan és színtelen, így a napi higiénia után, másnap reggel használhatja, a szokásos dezodorját.

Összetevők: 20% alumínium-klorid, denaturált-alkohol, PEG-12 Dimethicon.

Kiszerelés: folyékony oldat 30 ml-es flakonba, adagolópumpával.

Az ODABAN tökéletes megoldás azok számára, akik túlzott izzadástól szenvednek és szeretnének egy jó izzadásgátlót az izzadás leállítására.

Az ODABAN izzadásgátló spray gyengéd és hatékony, védelmet nyújt a túlzott izzadás ellen néhány napig a test legtöbb területén. Más dezodorokkal ellentétben az ODABAN izzadásgátló egyedülálló, a hermetikusan lezárt adagolópumpa megakadályozza a termék lebomlását és pontos adagot biztosít, így elkerülve a túladagolást, amely kellemetlenséget, például bőrirritációt okozhat.

Vigyázat: Az Odaban izzadásgátló spray gyermekeknek nem javallott.

Megjegyzés: a külső csomagoláson és a terméken az izzadásgátló kifejezés szerepel, ha kizárólag Németország és Ausztria számára gyártott tételt forgalmaznak. Az izzadásgátló kifejezés megjelenik a külső csomagoláson és a terméken, amikor Angliába gyártott tételt forgalmaznak. A két tétel között nincs minőségi különbség, az összetétel azonos és tulajdonságaik azonosak. Az Odabant műanyag flakonban, adagolópumpával értékesítik.

Hogyan fejti ki a hátását az ODABAN izzadásgátló spray

A termékben lévő aktív hatóanyag a bőrfehérjékkel együtt oldhatatlan alumínium / fehérje komplexet képez, így nem áll fenn az alumínium bőrön keresztül történő felszívódásának veszélye a vérben. Ez az egyedülálló és különleges kombináció csökkenti a verejtékmirigyeket és megállítja az izzadást. Az ODABAN izzadásgátló spray folyékony oldat, amelyet hetente egyszer vagy kétszer, este, lefekvés előtt kell alkalmazni. Az éjszaka folyamán, amikor a verejtékmirigyek kevésbé aktívak, az ODABAN védőfóliát képez, amely megvédi Önt a túlzott verejtékfoltoktól és a hatása körülbelül egy hétig tart. Ez a védőréteg nem törlődik, nem hagy látható nyomokat, nem is fogja tudni, hogy ott van, kivéve, hogy nem izzad.

Az eredmény látható: a kezelt bőr száraz marad, anélkül, hogy a test felszínén máshol túlzott izzadság lenne!

Nem kell hinnie nekünk, próbálja ki az ODABAN izzadásgátló spray-t, amely megakadályozza a túlzott izzadást és ha nem elégedett az eredménnyel, visszaküldi a terméket és mi teljes egészében visszatéritjük az árát függetlenul attól, hogy mennyit használt el belölle. Csak azoknál a termékeknél, amelyeket közvetlenül a www.odaban.hu weboldalon keresztül vásárolt és a SC Active Life Care SRL által kibocsátott számlával mellékelve küld vissza.

Adagolás és alkalmazás

Alkalmazási utasítások:

Általában hetente egyszer vagy kétszer alkalmazzák vagy szükség szerint a kezelési területen. Az ODABAN izzadásgátlót csak este lefekvés előtt alkalmazza, napközben ne használja. Alkalmazás előtt hajszárítóval vagy talkummal győződjön meg arról, hogy a kezelési terület tökéletesen száraz. Egy kis mennyiségű ODABAN izzadásgátló spray-t közvetlenül a kezelési terület közepére kell permetezni.

Túlzott izzadás esetén egy, két vagy három permetezést kell végrehajtani a kezelési terület közepére, körülbelül 10 cm távolságban az egyenletes eloszlás érdekében. Az izzadásgátlóban lévő szilikonolaj biztosítja a termék egyenletes és optimális eloszlását a bőrön. Izzadás esetén az ODABAN-t a talp aljától a lábujjakig alkalmazzák. A kezelt bőrfelületet napi és normál higiénia követi másnap reggel, az ODABAN alkalmazása nélkül. Reggel használhatja a szokásos dezodorát.

Az Odaban Spray a leghatékonyabb izzadásgátló a túlzott izzadás ellen és hetente egy -két alkalmazással a legtöbb betegnek sikerül kordában tartani a hónaljban fellépő túlzott izzadást. Mivel nem igényel napi alkalmazást, az Odaban izzadásgátló flakon átlagos használati ideje 6 hónap. Kezdetben naponta alkalmazzák, amíg el nem érik a kívánt eredményt. Ne használja 24-48 órával epilálás vagy borotválkozás után. Az oldat mosás által nem törlődik le, ezért a napi higiénia utáni másnap reggel nem szabad újra alkalmazni. Ne használja az Odabant sérült vagy irritált bőrre és kerülje a vízzel való érintkezést legalább egy órával az alkalmazás előtt és után.

Alkalmazza az Odaban izzadásgátló spray-t mérsékelt mennyiségben, hogy optimális védelmet biztosítson az izzadás ellen. Ha túl sokat használ, a verejtékcsatornák teljesen elzáródnak, ami az eltömődés kitöréséhez és az elsődleges állapothoz való visszatéréshez vezet. Ebben az esetben tartson néhány nap szünetet, majd folytassa az újbóli alkalmazást, az Odaban spray megfelelő adagolását követve. A felesleges oldatot szalvétával kell letörölni. Kerülje az alkalmazást nagy felületeken, nyálkahártyán vagy sérült bőrön. Az Odaban izzadásgátló spray gyermekeknek nem javallott.

Az ODABAN-nal kezelt területet nem szabad borotválni 24 órával a kezelés előtt és után.

Pin It on Pinterest