Gyakori kérdések

Az Odaban izzadásgátló foltot hagy a ruhákon ?

Megfelelően alkalmazva, este lefekvés előtt, majd másnap a reggeli higiéniát követve az Odaban nem foltosítja a ruhákat. Nem kell aggódnia, az oldatot másnap, mosással nem távolítják el, ezért a higiéniának ugyanolyan prioritásnak kell lennie.

Mennyi ideig tart egy flakon Odaban izzadásgatló ?

Az Odaban izzadásgátló spray átlagos használati ideje 6 és 12 hónap között van. A különbség az, hogy nem minden ember ugyanúgy izzad. Így a legtöbb ügyfél hetente egyszer alkalmazza az Odaban izzadásgátló spray-t, de vannak ritkább esetek is, amikor hetente 2-3 alkalom szükséges. Azt tanácsoljuk, hogy próbálkozzon ritkább alkalmazásokkal, legfeljebb hetente kétszer.

Az Odaban izzadásgátló tökéletesen hatott, de most nem ugyanaz az eredmény

Nem történt semmi. Nem tévedett, ha néhány hónapig vagy egy évig tökéletesen hatott, majd az eredmények csökkentek és már nem nyújt azonos szintű védelmet az erős izzadás ellen. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy hagyja abba az Odaban használatát 2 hétre, majd folytassa az alkalmazást, mint korábban, hogy pihenjen a bőre. Nem kell aggódnia, ha gyakrabban kell alkalmaznia az Odabant, mint mások. Nem vagyunk egyformák.

Az Odaban nem tartalmaz parfümöt. Javasoljuk, hogy az Odaban -t hetente egyszer, kétszer vagy háromszor használja, szükségleteitől függően és rendszeres dezodort minden reggel. Ez a legjobb recept az izzadás elleni 100% -os védelemre.

Időnként irritálódom az Odaban alkalmazása után

Az Odaban izzadásgátló dezodor spray kifejezetten védő szilikonból és a legtisztább összetevőkből áll, amelyek megakadályozzák a bőrirritációt. Az irritáció elkerülhetetlenül előfordulhat, ha túlzottan használja, vagy túl sokat alkalmaz egyszerre. Tízből nyolc ügyfél csak egy permetezést alkalmaz a hónalj közepén, hetente egyszer vagy kétszer. Javasoljuk, hogy legyen türelmes néhány hétig és ha nem elégedett az eredményekkel, és nem jelentkezik irritáció, növelje az adagot vagy a használat gyakoriságát.

Alkalmazhatom az Odaban izzadásgátlót borotválkozás vagy epilálás után?

Az Odaban-t nem szabad 24 órával borotválkozás vagy epilálás előtt és után alkalmazni.

Miért használnak egyesek hintőport az Odaban izzadásgátló alkalmazása során?

A legtöbb nő, aki egy kis hintőport  használ az Odaban izzadásgátló alkalmazása előtt és 10 perccel utanna, azert teszi, mert segít kiszáradni a bőrt és felszívja a felesleges Odaban oldatot.

Miért alkalmazzák az Odaban izzadásgátlót este, lefekvés előtt és nem nappal?

Nagyon fontos, hogy az Odaban oldat ne érintkezzen vízzel. Mivel az izzadság 99% -a víz, fontos, hogy ne alkalmazza az Odabant nedves bőrre. Este és éjszaka az izzadás csökken vagy megszűnik, a verejtékmirigyek ellazulnak és vízzel való érintkezés szinte nincs. Reggel vagy napközben történő alkalmazása növeli az irritáció kockázatát és már nem fejti ki hatását, vagy elkenheti a ruházatot.

Miért csak spray formájában csomagolják az Odaban-t és nem golyós dezodorként?

Mivel az Odaban izzadásgátló spray aktív hatóanyagai vízzel érintkezve savas reakciót váltanak ki. A hermetikusan lezárt egyetlen szivattyú védi az oldatot a légköri gőzökkel való érintkezéstől vagy a bőrfelületről származó izzadságtól.

Problémám van a túlzott izzadással, de az izzadság szagával is. Mit tehetek ?

Az apokrin verejtékmirigyeket a belső elválasztású mirigyek irányítják. Szerves anyagokat, hulladékot tartalmaznak, amelyek levegővel érintkezve oxidálódnak és kellemetlen szagot keltenek. Elsősorban a hónaljban, a szeméremtájékon és a tarkón találhatók. A verejtéknek nincs szaga. Az izzadtság kellemetlen szagát a bőr felszínén található baktériumok okozzák, amelyek izzadsággal érintkezve bomlanak. Tehát, ha az Odabant alkalmazza és csökkenti vagy leállítja a hónalj izzadását, a kellemetlen szag a legtöbb esetben eltűnik. Az Odaban Spray izzadásgátló rendszeres használata szárazon tartja a bőrt és kedvezőtlen élőhelyet teremt a baktériumok szaporodásához. Ha reggel és este tisztítja a bőrt egy alkoholos pamut törlővel, csökkenti a baktériumok számát és a váladék mennyiségét.

Van-e illata az Odaban izzadásgátlónak ?

Nem. Az Odaban izzadásgátló hatóanyagai tiszta alkoholban oldódnak és nem hagynak szagot.

Mosással eltávolítják az Odaban oldatot?

Nem. Az Odaban izzadásgátló izzadás elleni hosszú távú védelme személyenként eltérő. A legtöbb vásárló azt mondja, hogy hetente egy alkalmazás elegendő, függetlenül attól, hogy hányszor zuhanyozik hét nap alatt, de vannak olyan ügyfelek is, akik hetente kétszer vagy háromszor használják. Az Odaban oldat még a profi úszók esetében sem szűnik meg hatni.

Hogyan kell alkalmazni az Odabant a hónaljamra?

A legtöbb ügyfél a hónalj közepén egy  legfeljebb két permetezést alkalmaz. Erősen javasoljuk, hogy próbáljon ki néhány alkalmazást egyetlen permetezéssel és ha nem ér el semmilyen eredményt és nem irritálodik, probáljon két permetezést alkalmazni. Vannak olyan ügyfelek is, akik fokozott érzékenységgel rendelkeznek és nem tolerálják a permetezést közvetlenül a bőrre. Sminkeltávolító pamut korongot használnak (különösen a nők, akik hajlamosabbak a bőrirritációra), amellyel tamponozzák vagy letörlik a hónalj területét. Annak érdekében, hogy a bőr tökéletesen száraz legyen, használhat hajszárítót vagy hintőport.

Vigyázat: ne alkalmazza az Odaban izzadásgátlót, ha a bőr nedves, akár víztől, akár izzadságtól.

Hol alkalmazhatom az Odabant ?

Az Odaban izzadásgátló spray-t a hónalj izzadása ellen tervezték, de sok ügyfél a kezére vagy a lábára alkalmazza. Kérjük, ne használja az Odaban-t a nemi szervek területén, az arcon, a fejen vagy a mellkason. Ezek nagyon érzékeny területek és fennáll az irritáció veszélye. Kerülje a szembejutást, ne alkalmazza az Odaban-t irritált és sérült bőrre.

Mennyi ideig tart egy Odaban izzadásgátló?

Az Odaban spray izzadásgátló élettartama hat és tizenkét hónap között van. Nagyon ritka kivételek is vannak, amikor egy ügyfél kevesebb, mint hat hónap alatt elfogyaszt egy flakon Odaban-t, de vannak olyan esetek is, amikor ugyanazt az izzadásgátlót több mint két évig használják és lejár. Mivel különbözőek vagyunk és az alkalmazás gyakorisága nem mindenki számára azonos, csak átlagolhatunk és ez flakononként hat hónap.

A flakon nincs tele

Az Odaban izzadásgátló könnyen használható pumpás spray formájában van csomagolva. A tartály 50 ml-es, hogy könnyebben alkalmazható legyen, de az izzadásgátló oldat csak 30 ml. Tehát nem kell aggódnia, ha az üveg valamivel több mint félig van tele.

Milyen gyakran kell alkalmazni az Odaban izzadságátlót?

A legtöbb ügyfél hetente egyszer vagy kétszer használja.

Milyen hamar várhatóak eredményeket?

Az Odaban izzadásgátló spray hatékonyságát számos bőrgyógyászati ​​vizsgálat bizonyította Németországban, neves független klinikákon. A legutóbbi, 8 alanyon végzett teszt szerint mindössze három alkalmazás után akár 90% -kal csökkenti az izzadást és átlagosan 70,83%.

Mi az Odaban izzadásgátló spray aktiv hatóanyaga?

Az Odaban Spray aktiv hatóanyaga 20 tömeg / térfogat % -os alumínium-klorid-hexahidrát, tiszta etil -alkoholban oldva, amely védő szilikont tartalmaz.

Pin It on Pinterest

Shares