Az Odabanról

A leghatékonyabb izzadásgátló a túlzott izzadás és a kellemetlen szag ellen!

Az Odaban izzadásgátló már három alkalmazás után akár 90%-kal csökkenti a hónalj túlzott izzadását és a legtöbb esetben akár hét napig is megvédi a túlzott izzadástól. Bőrgyógyászatilag tesztelt, az Odaban nemcsak az axiláris izzadás ellen hatékony. Mivel spray formájában van csomagolva, az Odaban izzadásgátló leküzdi a kezek, lábak, tenyerek vagy más, túlzott izzadás által érintett területek erős izzadását.
Az Odaban izzadásgátló az orvosok, bőrgyógyászok és endokrinológusok, gyógyszerészek vagy kozmetikusok által a legjobban ajánlott izzadásgátlója és mindazok számára, akik túlzott izzadást tapasztalnak a hónaljban. Büszkék vagyunk arra, hogy a négy évtizedben, pontosabban 1971 óta sikerült folyamatosan javítanunk termékeink minőségén és innovatív, hatékony, biztonságos megoldásokat kínálhattunk ügyfeleinknek, amelyek segítenek abban, hogy jobb életet éljenek. Jelenleg a termékek kutatása és fejlesztése folytatódik és ez a mi prioritásunk, mert csak így sikerült kivívnunk és fenntartanunk azoknak a vásárlóknak és szakembereknek a tiszteletét, akik teljes mértékben bíznak az Odaban izzadásgátlóban, amikor a túlzott izzadásról van szó.
Manapság az Odaban termékek messze meghaladják a nemzeti és nemzetközi szabványokat vagy más hasonló termékeket, ha a túlzott izzadás vagy az Odaban cipőpőr ha lábak és cipők kellemetlen szaga elleni küzdelemről van szó. Ez a hatékonyság az izzadásgátló szerek gyártásában szerzett 47 éves tapasztalat és a technológiai lánc minden szakaszában szigorú minőségellenőrzésnek köszönhetően lehetséges.
» Védelem a hónalj túlzott izzadása ellen akár 7 napig egyetlen alkalmazással.
» Semleges illat, nőknek és férfiaknak.
» Egy üveg átlagos használati ideje 6 hónap.
» Az egyedülálló Odaban légmentesen zárt adagolópumpa megakadályozza az oldat lebomlását.
» Praktikus és hatékony csomagolás, a legjobb mennyiség / ár arány.
Küldetés: első vonalbeli kezelés a túlzott izzadás ellen.
Bizonyított hatékonyság: akár 3 alkalmazás után akár 90%-kal csökkenti a túlzott izzadást.
Jobb megfelelés: könnyen alkalmazható, nem hagy nyomot, hipoallergén és illatanyagmentes.
Bőrgyógyászati tolerancia: a legigényesebb bőrön tesztelték.

Pin It on Pinterest

Shares